
Складові:
- сирок плавлений 2 шт.
- яйце 4 шт.
- огірок 1 шт.
- часник 1-2 зубчика, майонез 100 мл
- масло вершкове 30г
Приготування
Перший шар складається з плавленого сирка. Його необхідно за допомогою дрібної терки потерти. На сирок викладіть трохи часнику, подрібненого пресом або дрібно порізаного.
Маленькими кубиками нарізати свіжий огірок і викласти з нього другий шар. Полити майонезом.
Далі робимо шар з зварених і очищених яєць, порізавши їх дрібно.
Знову щедро поливаємо майонезом.
На майонез шар викладається з тертого сирка, а зверху покриваємо його тертим вершковим маслом.
Далі повторюються шари з огірочка, яєчного білка і майонезу.
Завершує композицію шар тертого яєчного жовтка. Залишається усунути всі сліди і похибки процесу приготування. Перед подачею єврейський салат повинен постояти в холодильнику близько години і просочитися.