
Кількість і вагу риби та інших продуктів не пишу, нехай кожен розраховує на свою сімю.
Покажу тільки спосіб готування...
Дорадо сама по собі дуже смачна риба. І не хочеться її просто так банально піджарити. Риба приготовлена даним способом залишається дуже соковитою і водночас має дуже хрустку скоринку.
Приготування
Дорадо відділити від хребта і кісток, до речі вона має дуже мало кісток і їх легко повидаляти. Філейки замаринувати сіллю, перцем і соком лимона.
Потім між двома частинками риби покласти твердий сир.
Суцільну рибину зі сиром в середині обмакнути в муку, потім в яйце, а потім в панірувальні сухарі і акуратно виложити на сковорідку.
Жарити приблизно 15 хв з двох сторін на невеличкому вогні, та ще й накрити кришкою, щоб риба добре прожарилась в середині. Потім ще 5 хв без кришки, щоб утворилась хрустка скоринка.