
Складові:
- олія (оливкова, наприклад) 1 склянка
- 2 жовтки
- 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
- часник 1 столова ложка
- сіль і перець за смаком
Приготування
Перед тим як приступати до процесу готування , переконайтеся , що продукти кімнатної температури. Викладіть яйця в чашу в теплої води , щоб прискорити процес при необхідності.
Масло , жовтки і лимонний сік збийте ручним блендером.
Важливо : працюйте на самому дні чаші для міксера і поки більшість масла не вбралося в основну масу Не підіймайте його вище.
Коли суміш починає приймати вигляд справжнього майонезу , додайте нарізаний часник , сіль і перець. Перемішайте , збийте ще трохи і можна сміливо використовувати. Можна використовувати протягом декількох днів після приготування. Зберігати в холодильнику.