Цвітна капуста у вершках
enjoy
09.02.2015

Складові:
- цвітна капуста 1 качан
- яйця 2-3 шт
- сіль
- перець чорний мелений
- італійські трави
- вершки 150г
- сир твердий тертий 50г
- олія соняшникова

Приготування
Цвітну капусту помити та розібрати на суцвіття. Відварити до готовності в підсоленій воді. Злити воду.

Яйця збити з вершками. Додати сіль та перець.

Деко змазати олією. Викласти капусту. Залити яєчно-вершковою сумішшю. Посипати зверху твердим сиром та італійськими травами.

Відправити в духовку на 180 градусів на 10-20 хвилин. Орієнтуйтесь по стану заливки - як тільки вона запеклась - страва готова!

close
Додати свій рецепт