Складові:
- 1 качан цвітної капусти
- 80-100г вершкового масла
- 200мл. вершків
- З ст.л. борошна
- 300г твердого сиру
- панірувальні сухарі
- сіль
- перець
- каррі
- мускатний горіх
Приготування
Починаємо з самої капусти. Розділіть суцвіття на маленькі шматочки, потім добре їх промийте і відправте в киплячу підсолену воду і варіть кілька хвилин. В цей же час, приступаємо до приготування соусу.
У невелику каструльку киньте близько 30г. вершкового масла, і муки, мука повинна добре з'єднатися з маслом. Потім додаємо вершки і натертий твердий сир. Постійно помішувати до повного розчинення сиру, нам потрібно отримати однорідну масу. Цвітну капусту, виймаємо з окропу і відправляємо в соус, делікатно все перемішуючи. Беремо форму для запіканок, змащуємо її маслом і обсипану сухарями, потім викладаємо кольорову капусту з соусом, знову посипаємо сухарями, викладаємо шматочки масла, що залишилося, і додаємо спеції. Блюдо повинне знаходитися в духовці при температурі 180 градусів, близько 30 хвилин. Цвітна капуста під сирним соусом готова.
Джерело: Починаємо з самої капусти. Розділіть суцвіття на маленькі шматочки, потім добре їх промийте і відправте в киплячу підсол