Шоколадно-кокосовий брауніз

Складові:
кокосовий шар:
- 200 г кокосової стружки
- 300 г згущеного молока
- 2 яйця

тісто:
- 3 яйця
- 70 г какао
- 200 г масла
- 80 г борошна
- 180 г цукру
- 200 г шоколаду чорного

Приготування
Готуємо кокосовий шар: для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. 
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо кокосовий шар, розрівнюємо і відставляємо убік. Я брала форму 20х10 см.
Готуємо тісто: у мисці змішаємо вершкове масло і шоколад. Розтопимо його на водяній бані (виходить досить рідка шоколадна суміш). Відставити ,щоб трошки вистигла.
В іншій мисці потрібно збити яйця і цукор - до світлої пишної маси.Додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Перемішуємо добре.
В окремій мисці змішаємо борошно і какао. Додаємо яєчно-шоколадну суміш. Знов все перемішуємо.Викладаємо тісто на кокосовий шар і розрівнюємо.
Випікаємо в розігрітій до 180 º C духовці 30-35 хвилин. Охолоджуємо у формі. Потім виймаємо і ставимо у холодильник на 2-3 години. Так його легше буде розрізати.



Джерело: Готуємо кокосовий шар: для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. Форму застеляємо пергаме
close
Додати свій рецепт