Cмачний тортик
enjoy
25.10.2014

Складові:
бісквітний рулету: 
- 6 білків 
- 6 жовтків 
- 6 ст.л борошна 
- 6 ст.л цукрової пудри 
- 1/2 ч.л розпушувача 

начинка: 
- 3/4 банки джему (у мене був з лісових ягід, банку 300г) 

мус з молочним шоколадом: 
- 300 мл вершків 38% 
- 250 г молочного шоколаду 
- 3 ст.л молока 
- 1 з половиною жовтка 
- 1.5 ст.л вершкового масла (розтопленого) 
- 7 г желатину 
- 1/4 склянки води 

мус з білим шоколадом: 
- 300 мл вершків 38% 
- 250 г білого шоколаду 
- 3 ст.л кукурудзяного сиропу 
- 6 ст.л молока 
- 1 з половиною жовтка 
- 7 г желатину 
- 1/4 склянки води 

желе: 
- 1/4 джему (залишок у банку) 
- 1 ч.л желатину 
- 1/4 склянки води 

Заморожені ягоди.

Приготування
Бісквітний рулет: духовку нагріти до 180 градусів. 
Збити в чашці міксера білки поступово додаючи цукор. 
Продовжуючи збивати по одному вводимо жовтки. 
Борошно, розпушувач просіяти і акуратно ввести в масу. 
Деко застелити папером для випечкі.Массу викласти на деко розрівняти 
і випікати 15 хвилин до золотистого кольору. 
Рушник посипати цукром готовий бісквіт викласти на нього папером вгору. 
Папір зняти і закрутити рулет.Оставіть остигати. 
Рулет розгорнути змастити джемом, згорнути. 
Взяти харчову плівку в нього загорнути рулет і покласти в морозилку на 30 хвилин-1 годину. 
Так буде легше нарізати. 

Молочний мус: збити вершки. 
Желатин залити водою і залишити набухати. 
Шоколад розтопити. 
Жовток змішати з молоком. 
Вершкове масло розтопити і змішати з молочно яєчною масою. 
Підігріти желатин до розчинення ввести в масу, добре перемішати і ввести в шоколад. 
Шоколад з'єднати з вершками. 

Білий мус: вершки збити. 
Желатин залити водою і дати набрякнути. 
Шоколад, сироп і 3 ст.л молока підігріти в мікро до розчинення. 
Жовток збити з молоком і додати до шоколаду. 
желатин підігріти до розчинення. 
ввести в шоколадну масу розмішати. 
З'єднати з вершками. 

Ягідне желе: желатин замочити в воде.Остаткі джему розмішати в мисці. 
Желатин підігріти і додати до джему.Хорошо розмішати. 

Збірка: взяти форму з знімними бортами. 
Рулет порізати на рівні частини товщиною 1 см. 
Дно форми викладаємо нарізаними рулетиками. 
Бока форми прокладаємо кондитерської стрічкою (можна робити і без неї). 
Тепер викладаємо рулетиками боки форми. 
Викладаємо молочний мус і ставимо в холодильник на пів години. 
Дістаємо зверху посипаємо ягодами і виливаємо білий мус. 
Ставимо в холодильник на пів години. 

Дістаємо торт заливаємо желе і залишаємо в холодильнику на ніч.

close
Додати свій рецепт