Cир твердий солодкий з родзинками та горішками

Складові:
- 1,2 кг сиру
- 1,5 л молока
- 3 яйця (бажано домашніх, бо від них буде залежати й колір сиру),
- 1\2 ч. л. соди
- 2 ст. л. цукру
- 200 г масла
- горішки, родзинки
Приготування
Сир проварити в молоці 7-10 хвилин на маленькому вогні. Залишити трохи охолоджуватись. Після повного остигання утворену масу добре відтиснути.
Помістити в каструльку і додати масло. Усе гарно на вогні вимішати до однорідної маси.
Збити яйця з содою і цукром, родзинками і горішками і теж додати в сирну масу.
Варити 5-7 хвилин на маленькому вогні до загустіння.
Викласти у форму і залишити на 1-2 години для повного застигання. Далі нарізаємо і насолоджуємося.
Джерело: Сир проварити в молоці 7-10 хвилин на маленькому вогні. Залишити трохи охолоджуватись. Після повного остигання утворену