Чудо ягода для схуднення запечена в фользі
Складові:
- 500 г м'якоті гарбуза
- 2 зубчика часника
- 2 ст. л. оливкового масла
- сік половини лимона
- насіння коріандру
- зелень кінзи
- зелена петрушка
- морська сіль
- чорний перець
Приготування
Для початку розігріємо духовку до t 200 .
Часник очистимо і подрібнимо з сіллю, перцем, коріандром, кінзою, петрушкою, додамо оливкову олію і сік лимона.
Гарбуз поріжемо на великі шматки і натремо отриманою сумішшю.
Покладемо гарбуз в кишеньку з фольги. Запікати в духовці 35 хвилин.
Секрет цієї страви в тому, що слід відкрити кишеньку за 5 хвилин до готовності, тоді гарбуз буде не лише ніжним і ароматним, а й з хрусткою скоринкою.
Джерело: Для початку розігріємо духовку до t 200. Часник очистимо і подрібнимо з сіллю, перцем, коріандром, кінзою, петрушкою, до