Чізбургер
enjoy
14.02.2015

Складові:
- яловичий фарш 400г
- помідор 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- листя салату 1 пучок
- плавлений сир 3 скибочки
- соуси до смаку
- сіль за смаком
- перець за смаком
- булочки для гамбургерів 3 шт.

Приготування
Поріжте помідор тонкими кільцями. Підготуйте листя салату і крупно наріжте цибулю. Ви також можете використовувати червоний цибулю, нарізану кільцями.

Приправте фарш перцем і сіллю за смаком. Сформуйте 3 котлети, попередньо змочивши руки холодною водою. Сміливо ліпіть котлети великого діаметра - при смаженні вони зменшаться.

Підсмажте половинки булочок на грилі або сковороді.

Нижню половинку булочки намажте соусом на ваш вибір. Відмінно підійде соус Jack Daniel's, барбекю або звичайний кетчуп. Зверху покладіть цибулю.

Підсмажте котлети на грилі або сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. Експериментуючи з часом, ви зможете отримати бургери різного ступеня прожарювання.

Готові котлети викласти на булочку з соусом і цибулею. Поки котлети гарячі, покладіть на них скибочку сиру. Зверху додайте колечка помідорів.

Верхню половинку булочки змастіть соусом за смаком. Підійдуть майонез, гірчиця або соус тартар.

close
Додати свій рецепт