Чіпси по-домашньому
enjoy
14.02.2015

Складові:
- кілька великих картоплин
- олія соняшникова
- сіль

Приготування
Картоплю почистити або ретельно вимити. Потім нарізати на найтонші кружки, я рекомендую використовувати для цього ніж для чищення овочів, якщо такий є, так як звичайним ножем нарізати тонкі скибочки важкувато. Отримувані скибочки викладати на тарілку, щоб зручно було брати по одній. У глибоку сковороду або каструлю налийте олії (шар повинен бути в 2-3 сантиметри) і довести до кипіння. У киплячу олію закладати картоплю по одній скибочці, щоб вони не стикалися між собою.



Джерело: Картоплю почистити або ретельно вимити. Потім нарізати на найтонші кружки, я рекомендую використовувати для цього ніж дл
close
Додати свій рецепт