Чіпси по-домашньому

Складові:
- кілька великих картоплин
- олія соняшникова
- сіль
Приготування
Картоплю почистити або ретельно вимити. Потім нарізати на найтонші кружки, я рекомендую використовувати для цього ніж для чищення овочів, якщо такий є, так як звичайним ножем нарізати тонкі скибочки важкувато. Отримувані скибочки викладати на тарілку, щоб зручно було брати по одній. У глибоку сковороду або каструлю налийте олії (шар повинен бути в 2-3 сантиметри) і довести до кипіння. У киплячу олію закладати картоплю по одній скибочці, щоб вони не стикалися між собою.
Джерело: Картоплю почистити або ретельно вимити. Потім нарізати на найтонші кружки, я рекомендую використовувати для цього ніж дл