Червоний соус до м'яса
Катя
11.10.2015

Складові:
- 1 банка кухарського соусу "Чумак" (можна готувати і з томатної пасти, і з свіжих помідорів)
- 3 зубці часнику
- цукор
- 1,5 ст. л. червоної аджики
- пучок кропу, петрушки, кінзи
- 2 ч. л. солодкої паприки
- 1/2 ч. л. гострої паприки
- 1-0,5 шт. болгарського перцю

Приготування
Взяти кухарський соус, часник дрібно порізати, цукор - за смаком, червону аджику , дрібно порізану зелень -(єдиний мінус - кінзу не всі люблять), солодку та гостру паприку, болгарський перець дрібно порізати. Змішати і поставити в холодильник.



Джерело: Взяти кухарський соус, часник дрібно порізати, цукор - за смаком, червону аджику , дрібно порізану зелень -(єдиний мінус
close
Додати свій рецепт