Вишенька

Складові:
тісто:
- 1 скл. цукру
- 4 жовтки
- 1 ч. л. амоняку
- 1 скл. сметани
- 2 ст.л. какао
- 3 скл. борошна
- 1 л вишень
- 1 п. кокосової стружки
- 4 білки
- 0,5 скл. цукру
- 1 п. вишневого киселю
Приготування
Жовтки втерти з цукром. Амоняк розчинити в сметані додати борошно та замісити тісто, розділити на дві частини. До однієї додати 2 ст. л. какао і поставити в морозилку. Це тісто ділимо на 2 коржа.
Викладаємо біле тісто в форму,посипати кокосовою стружкою, викласти вишні та залити збитими білками білками: білки збити з цукром і поступово всипати вишневий кисіль. Потерти зверху тісто з какао. Пекти 1 год. Розмір форми 20*30
Крем Шарлот.
Перекладати коричневим тістом до середини.
Джерело: Жовтки втерти з цукром. Амоняк розчинити в сметані додати борошно та замісити тісто, розділити на дві частини. До однієї