![](/_pu/33/97796384.jpg)
Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- 2 ст. л. какао
- 10 г порошку до печива
- 100 г цукру
- 80 г масла
- 1 яйце
сир:
- 1 кг сиру
- 4 яйця
- 300 г цукру
- 2 ст. ложки крохмалу або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного)
- 1 пакетик ванільного цукру
кокосовий крем:
- 400 г молока
- 150 г цукру
- 300 г кокосової стружки
- 200 г масла
шоколадна поливка:
- 100 г чорного шоколаду
- 3 ст. л. сметани
- 1 ст. л. коньяку
Приготування
Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в мене розмір 27х18 см).
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку хв. на 40.
Зварити кокосовий крем. В кипляче молоко додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити хв. 15 - 20 до загустіння. Охолодити і збити з м'яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад з сметаною і коньяком.
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.
Джерело: Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в