Сирний французький хліб

Складові:
- 25 г свіжих дріжджів
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 250 мл води
- 1 ст. л. оливкової олії
- 400 г борошна
- 100-150 г твердого сиру
Приготування
Дріжджі розвести в теплій воді з цукром і залишити на 10 хв. Додати сіль, олію, муку, тертий сир і замісити м'яке тісто, відразу розкачати круглу паляницю. Викласти на бляшку ( в мене кругла діаметром 32 см). Зробити ножем надрізи не дуже глибокі. Накрити і залишити на 30 хв. Пекти до підрум'янення при температурі 200 С 30 хвилин.
Джерело: Дріжджі розвести в теплій воді з цукром і залишити на 10 хв. Додати сіль, олію, муку, тертий сир і замісити м'яке тісто,