Карп на овочевій подушці

Складові:
- карп середній 900-1000 грам
- кабачок 1 шт
- баклажан 1 шт
- цибуля 1 шт велика
- помідори 3 шт
- лимон 1 шт
- сіль перець,лавровий лист
- італійські трави приправа
- олія 150 грам

Приготування
Карп вичистити всю середину, очистити від луски, відрізати голову, добре помити та намочити в холодній воді на 30 хв.
Всі овочі нарізати кружельцями, тільки помідори на четвертинки, додати сіль перець та трави, олію і сік лимона. добре вимішати все разом.
напхати суміш овочів в рукав для запікання.
Карпа трошки посолити скропити соком лимона та у черево покласти декілька скибок помідора та цибулю різану. (можна дати також моркву натерту ). Зверху зробити неглибокі косі надрізи, втикнувши дольки лимона. Вкласти рибу обережно на овочі. Зверху рибку злегка полити олією - 2 ч.л. Пекти в добре розігрітій духовці при 180 градусах, 45 хвилин, до золотої скоринки.
За 15 хвилин до кінця запікання розрізати рукав аби рибка могла підрумянитись.



Джерело: Карп вичистити всю середину, очистити від луски, відрізати голову, добре помити та намочити в холодній воді на 30 хв. Вс
close
Додати свій рецепт