Cалат з грибами і перцем

Складові:
- 400 г печериць
- 2 шт. болгарського перцю
- листя салату або пекінської капусти
- петрушка, базилік
- 1 ст. л. олії
- 1 ч. л. оцту
- 1-2 зубчики часнику
- сіль, перець - за смаком
Приготування
Печериці очистити, нарізати і обсмажити на олії. Можна використовувати і будь-які інші гриби: свіжі, заморожені, консервовані.
Перець вимити, видалити серцевину й нарізати соломкою.
Зелень вимити, обсушити і посікти дрібно. Часник пропустити через прес або подрібнити.
Приготувати заправку. Змішати олію, оцет, часник, сіль і перець. Перемішати.
На тарілку викласти листя салату, зверху гриби з перцем, посипати зеленню і полити заправкою.