Cалат з грибами і перцем
enjoy
19.09.2014

Складові:
- 400 г печериць
- 2 шт. болгарського перцю
- листя салату або пекінської капусти
- петрушка, базилік
- 1 ст. л. олії ​​
- 1 ч. л. оцту 
- 1-2 зубчики часнику 
- сіль, перець - за смаком

Приготування
Печериці очистити, нарізати і обсмажити на олії. Можна використовувати і будь-які інші гриби: свіжі, заморожені, консервовані.
Перець вимити, видалити серцевину й нарізати соломкою.
Зелень вимити, обсушити і посікти дрібно. Часник пропустити через прес або подрібнити.
Приготувати заправку. Змішати олію, оцет, часник, сіль і перець. Перемішати.
На тарілку викласти листя салату, зверху гриби з перцем, посипати зеленню і полити заправкою.

close
Додати свій рецепт