![](/_pu/19/83956869.jpg)
Складові:
- курка 0,5 кг
- лаваш 3 шт.
- сир (бажано твердого сорту) 200г
- гриби (печериці або опеньки) 300г
- перець 2 шт.
- помідор (або трохи томатної пасти) 1 шт.
- цибулина фіолетова 1 шт.
- часник 5 середніх зубчиків
- суміш зелені
- перець і сіль за смаком
Приготування
Зварити курку і порізати шматочками. Порізати цибулю півкільцями і відразу ж обсмажити. Додати гриби, порізані середніми шматочками, які необхідно підсмажити на рослинній олії. Порізати перець і обсмажити разом з цибулею та грибами. Додати порізану курку до обсмаженої заготівлі. У цю суміш додати сир, натертий на тертці і додати порізану зелень. Часник дрібно порізати, за бажанням можна скористатися часнико-давкою. Додати томат. Обсмажувати декілька хвилин, постійно перемішуючи начинку. Посолити і поперчити. Охолодити отриману начинку. Взяти лаваш і злегка промазати майонезом, на середину покласти суміш з курки, грибів, сиру і овочів і загорнути. Порада для любителів гостренького: поріжте перець Чилі дрібними смужками і додайте в начинку.