Булочки з висівками
enjoy
12.02.2015

Складові:
- 500г води
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. цукру
- 8г сухих дріжджів
- 800г борошна
- 20г висівок

Приготування
В тісто наливаємо воду 30 градусів, додаємо сіль, цукор та дріжджі. Перемішуємо і нехай трошки постоїть. Додаємо борошно та висівки. Вимішуємо. І ставимо приблизно на три години в тепле місце. Не забуваємо прикрити зверху чистим рушничком. Коли тісто виросло, робимо маленькі булочки, змащуємо яйцем та посипаємо, чим вам подобається. А можете й не посипати нічим)) Печемо при 200 градусів до рум'яності.



Джерело: В тісто наливаємо воду 30 градусів, додаємо сіль, цукор та дріжджі. Перемішуємо і нехай трошки постоїть. Додаємо борошно
close
Додати свій рецепт