Булочки Осине гніздо
enjoy
21.03.2015

Складові:
тісто:
- 300г муки
- 20г дріжджів
- 4 жовтки
- 100г цукру
- 1/2 ст. молока
- 100г маргарина
- ванілька
- 1 ст. ложка масла

начинка:
- 100г посічених горіхів
- 100г ізюму
- 100г цукру

Приготування
Просіяну муку посікти з маргарином. Додати дріжджі розведені у теплому молоці, жовтки розтерті з цукром і ваніліном. Замісити пухке тісто і поставити щоб підійшло. Потім розкачати корж, як на вареники, змастити розтопленим маслом, посипати сумішшю посічених горіхів, цукру і ізюму. Скрутити в рулет, порізати кусочками завдовжки 8-10см і викласти на змащений жиром лист(порізаною частиною до листа). Дати підійти. Пекти в гарячій духовці(200) протягом 15-20 хв. Спечені булочки можна посипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт