Бублики звичайні
enjoy
16.02.2015

Складові:
- 500г борошна
- 1 склянка молока
- 50г верш­кового масла
- 3 яйця
- на кінець ножа солі

Приготування
Зварити молоко з маслом і запарити ним 200г борошна, розмішуючи, щоб утворилася однорідна маса; додати яйця, сіль і замісити тісто з борошна, що залишилося. Поставити його на дві години в холодне місце.

Потім викласти на посипану борошном дошку, ви­качати валок завтовшки півпальця і виробля­ти бублики. Змастити їх яйцем, викласти па змащений жиром лист, посипати маком і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протя­гом 20 хв.

Бублики можна смажити на олії, але тоді їх не слід змащувати яйцем і об­сипати маком.

close
Додати свій рецепт