Бісквітний торт з вершково-полуничним кремом
enjoy
26.01.2015

Легкий літній тортик зі свіжою полуницею. Відмінно підійде для свята - веселого і світлого! Раджу приготувати.

Складові:
тісто:
- борошно 500г
- цукор 2 склянки
- яйця 10 шт
- полуниця 1 кг

крем: 
- вершкове масло (82.5%) 500г 
- полуниця 500г

Приготування
Яйця розділити на білки і жовтки. 10 холодних білків збити зі склянкою цукру. 10 жовтків кімнатної температури збити ще з 1 склянкою цукру. У жовтки додаємо борошно, потім акуратно вводимо білки. Випекти 2 коржі (при температурі 160-180°C, близько 30 хв). Готові коржі розрізати уздовж - вийде 4. Кожен корж змастити кремом і викласти цілу полуницю.

Крем: вершкове масло і полуницю збити окремо, потім змішати. Прикрасити цей святковий річний торт з полуницею можна на ваш смак.

close
Додати свій рецепт