Бісквітний рулет з бананом
enjoy
21.03.2015

Складові:
- 2 банани

бісквіт:
- 4 яйця
- 200г цукру
- 4 ст.л. води
- 160г муки
- 1 ст.л. порошку до печива

крем:
- 300г сметани
- 150г цукру
- 1 п. загущувача

Приготування
Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин. 
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

close
Додати свій рецепт