Бісквітний пиріг з ягодами
enjoy
31.08.2015

Для бісквіта беремо 4 яйця, 120 г цукру і 120 г борошна.
Спочатку збиваємо жовтки з цукром (дві третини) в тянучий світлий крем. Збиваємо білки до міцних піків і добавляємо цукор, що залишився, збиваємо до плотності добряче. І змішуємо білки з жовтками. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо рухами знизу вверх від краю до центру.Викладаємо тісто в змащену маслом і посипану борошном форму, розрівнюємо.

Випікаємо при 200С близько 25-30 хвилин, готовність перевірити сірником, встромивши його в центр пирога. Він повинен залишитись сухим.
Відставляємо бісквіт остигнути і відстоятись 8-10 годин.

Готуємо сметанний крем: 250г сметани, 50г цукрової пудри, серцевину ванільного стручка, перемішуємо і відставляємо ненадовго.

З бісквіта зрізаємо верхню кірочку.

Виймаємо м'якушку, щоб получилась корзинка і добавляємо до сметани. Перемішуємо.

Наповнюємо корзинку крихтами в сметані, зверху кладемо ягоди. Смачно, якщо добавити ще підсмажених горішків.



Джерело: Для бісквіта беремо 4 яйця, 120 г цукру і 120 г борошна. Спочатку збиваємо жовтки з цукром (дві третини) в тянучий світл
close
Додати свій рецепт