Бісквіт з сирним кремом "Снігова королева"
enjoy
03.02.2015

Складові:
бісквіт:
- 4 великих яйця
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна

сирний крем:
- сир і добавки до смаку (цукор, горіхи, жовтки, ваніль, свіжі або заморожені ягоди)

покриття-бізе:
- 3 яйця
- 0.5 склянки цукру

Приготування
З 4-х яєць, сткана борошна і склянки цукру спекти круглий бісквіт (діаметр форми - близько 22 см). Готовий остиглий бісквіт (його можна спекти напередодні) розрізати на 2 або 3 пласта. Кожен пласт промазати сирним кремом (зверху бісквіт сирним кремом НЕ змащувати). Дати торту хвилин 5-10 настоятися, поки будемо збивати білки з цукром в міцну піну. Зверху і з боків торт покрити збитими білками, сформувати красиві піки. Покритий білками торт 7-10 хвилин підрум'янити в гарячій духовці. 

Сирний крем: сир змішати з цукром. За бажанням в сирний крем можна додати: - ваніль і волоські горіхи (ще можна родзинки і жовтки); - Подрібнену курагу або чорнослив; - Свіжі або заморожені ягоди. (жирність сиру, кількість цукру та інших компонентів підібрати за смаком).

close
Додати свій рецепт