Біскотті з грецькими горіхами та шоколадом
enjoy
15.03.2015

Складові:
на 40-50 штук:
- 280г (2 ст.) борошна +2-4 ст.ложки для розкочування тіста(якщо тісто буде зарідке)
- 1/2 ч.л. розпушувача 
- 1/2 ч.л. кориці
- 1/4 ч.л. солі
- 120г очищених волоських горіхів (грубо порубати) 
- 150г гіркого шоколаду (дрібно наламати), а краще давати шоколад-капельки
- 120г вершкового масла кімнатної температури
- 100г (1/2 ст.) темнокоричневого цукру
- 70г (1/3 ст.) білого цукру
- 1 ч.л. розчинної кави
- 2 яйця

Приготування
Змішуємо в мисці борошно, розпушувач, корицю, сіль. Додаємо шоколад і горіхи і ще раз змішуємо.
В миску міксера кладемо масло, два види цукру і каву.
Збиваємо на високій швидкості 4 хвилини.
Добавляємо яйця і збиваємо ще 1-2 хвилини.
Змішуємо обидві суміші (борошняну + масляну) до отримання + / - однорідної маси (звичайно враховуючи ..що скільки б ми не перемішували .. горіхи і шоколад однорідними не стануть:)) 
Ділимо тісто на дві частини.
На робочу поверхню столу насипаємо трохи борошна кладемо частину тіста і ліпимо "ковбасу" по довжині нашого листа (чим тонше буде " ковбаска "тим менший буде розмір біскотті). Так само чинимо з рештою тіста.
На застелений папером для випічки деко викладаємо наші "ковбаски" і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку (середня полка) на 30 хв.
Виймаємо з духовки, даємо охолонути хвилин 15, нарізаємо "ковбаски" дуже гострим ножем на печиво 1 -1,5 см товщиною 
Розкладаємо майбутні "сухарики" на 2 противня.
Ставимо в духовку нагріту до температури 160 гр. і випікаємо 10 хвилин.
Виймаємо з духовки, даємо охолонути і .. До речі, біскотті довго зберігаються в герметично закритій коробці (банці).

close
Додати свій рецепт