Білково-маковий пляцок
enjoy
21.02.2015

Приготування
Біле тісто:  7 білків + 3/4 стакана цукру - збити до стійких піків, під ті ж оберти міксера - 2 ст. л. оцту, оберти зменшити до мінімальних і додати 3 ст. л. крохмалю, 3 ст. л.к муки, 1 ч. л. розпушувача.

Жовте тісто: 7 жовтків, 4 ст. ложки цукру, 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. розпушувача, 4 ст. л. муки - всё добре перемішати.

Збірка: вниз біле тісто, засипати маком (на два коржі - 100г, перемолола в блендері), зверху - "поляпати" жовтим тістом.

Пекти два однакові коржі.

Крем - 1/2 л збитих вершків.

close
Додати свій рецепт