Білий струдель

Складові:
тісто:
- 3 жовтки
- 1 пачка маргарину (250 гр)
- 3 скл. борошна

крем:
- 3 білки збити з 1 стаканом цукру, додати горіхи та ізюм

Приготування
Маргарин ( заздалегідь вийняти з холодильника щоб був кімнатної температури) перетерти з борошном. Жовтки гарно розтерти до однорідної маси і додати до борошна і замісити тісто. Тісто повинне бути м'яке, еластичне. Залишити тісто на 1-2 год. в холодильнику.

Тісто поділити на 4 частини. Кожну частину розкачувати тонко, присипаючи борошном. Змастити начинкою і скатати у рулет. Перекласти на деко і тупою стороною ножа зробити насічки, на відстані 4-5 см., тобто надрізати на невеличкі шматочки. Пекти дуже швидко, як тільки підрум'яняться, вийняти з духовки і швидко по цім насічкам розрізати на шматочки, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.



Джерело: Маргарин ( заздалегідь вийняти з холодильника щоб був кімнатної температури) перетерти з борошном. Жовтки гарно розтерти
close
Додати свій рецепт