Безалкогольна сангрия
Безалкогольний крюшон.
- 4 апельсини
- 1 лимон
- 6 нектаринів, нарізаних кубиками
- сік від 2 лимонів
- 250 мл апельсинового соку
- 2 л червоного виноградного соку
З одного апельсина у формі спіралі зніміть цедру і поки відкладіть. З апельсинових часточок зніміть білі прозорі плівки. Решта апельсини і лимон наріжте тонкими кружальцями, потім розріжте на 4 частини. Спіраль цедри, очищені часточки апельсина, гуртки апельсинів і лимона, а також кубики нектаринів в глечику збризніть лимонним соком і приблизно на 20 хвилин, закривши кришкою, поставте в прохолодне місце. Після цього крюшон долийте соками. Приблизно 10 порцій.
- 4 апельсини
- 1 лимон
- 6 нектаринів, нарізаних кубиками
- сік від 2 лимонів
- 250 мл апельсинового соку
- 2 л червоного виноградного соку
З одного апельсина у формі спіралі зніміть цедру і поки відкладіть. З апельсинових часточок зніміть білі прозорі плівки. Решта апельсини і лимон наріжте тонкими кружальцями, потім розріжте на 4 частини. Спіраль цедри, очищені часточки апельсина, гуртки апельсинів і лимона, а також кубики нектаринів в глечику збризніть лимонним соком і приблизно на 20 хвилин, закривши кришкою, поставте в прохолодне місце. Після цього крюшон долийте соками. Приблизно 10 порцій.