
Складові:
- 1 пшеничний батон
- 2 яйця
- 1 банка рибної консерви(у мене сардина в олії)
- 1 цибулина
- 100 г вершкового масла
- сіль і перець за смаком
Приготування
Беремо пшеничний батон і обрізаємо краї з двох боків кінців.
Потім акуратно видаляємо з нього мякуш так, щоб не зіпсувати основу батона.
В мисці добре розімнути і перемішати мякуш батона, а також рибну консерву в маслі.
Зварити вкруту яйця, дрібно порізати або потерти на дрібній терці.
Беремо цибулину, ріжемо кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
Розімнути все виделкою. Перемішайте з рибою, хлібним мякушем, ще раз все перемішайте до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком. Нафаршируйте, отриманою масою, батон.
Готовий батон оберніть рушником і покладіть на декілька годин в холодильник.
Джерело: Беремо пшеничний батон і обрізаємо краї з двох боків кінців. Потім акуратно видаляємо з нього мякуш так, щоб не зіпсуват