Бали-бали
Сухий, гіркуватий коктейль з шампанським для привітання гостей.
- 15 мл джина
- 15 мл лікеру Curasao Triple sec
- 15 мл кампари
- сухе шампанське
- половина кружка апельсина
- 1 вишня для коктейлів
Всі компоненти, окрім шампанського, разом з льодом змішайте в стакані для попереднього змішування і процідіть в келих-блюдце для шампанського. Вишеньку і половину кружка апельсина прикріпіть до краю келиха.
- 15 мл джина
- 15 мл лікеру Curasao Triple sec
- 15 мл кампари
- сухе шампанське
- половина кружка апельсина
- 1 вишня для коктейлів
Всі компоненти, окрім шампанського, разом з льодом змішайте в стакані для попереднього змішування і процідіть в келих-блюдце для шампанського. Вишеньку і половину кружка апельсина прикріпіть до краю келиха.