Баклажани з гливами

Складові:
- 1 баклажан
- 1 помідор
- 1 цибуля
- 200г глив
- спеції
- 3 ст.л. олії
- 1 ст.л. вершкового масла
- 1 зубець часнику
- зелень петрушки
Приготування
Баклажан почистити від шкірки, порізати кубиками, посолити і залишити на 10 хв, промити холодною водою, добре відтиснути. Помідор, цибулю та гливи також дрібно нарізати. На пательню з олією викласти баклажан, помідор, цибулю та гливи. Додати спеції до смаку ( в мене - сіль, перець та хмелі-сунелі). Тушити під кришкою 20 хв, помішуючи, додати масло, зелень та часник, просмажити ще 2-3 хв.
Джерело: Баклажан почистити від шкірки, порізати кубиками, посолити і залишити на 10 хв, промити холодною водою, добре відтиснути