Баклажани по-східному
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 2 баклажани
- 300г фаршу з баранини
- 3 зубці часнику
- 1-2 помідори
- 50г твердого сиру
- 50г масла
- чорний перець - за смаком
- сіль за смаком

Приготування
Баклажани розрізати уздовж - човниками, вийняти м'якоть і наповнити кожен човник фаршем. Попередньо у фарш із баранини треба додати подрібнену м'якоть баклажанів (яку вирізали), часник, перець і сіль.
На кожен човник баклажанів розкласти шматочки помідорів і тертий сир. Змастити деко маслом і запікати баклажани на середньому вогні 25-30 хвилин.
Подавати до столу, прикрасивши баклажани свіжою зеленню й волоськими горіхами.

close
Додати свій рецепт