Бабка рисова з яблуками

Складові:
- 200г рису
- 100г вершкового масла
- 100г цукру
- 500г яблук
- 0,5 ч.л. кориці
Приготування
Рис промити в кількох водах, зварити на підсоленій воді з 1 ст. л. цукру і маслом. Яблука почистити , пошаткувати. У змащену жиром і посипану сухарями форму накласти шар вареного рису, шар яблук, посипати їх цукром з корицею, потім знову шар рису і ущільнити. Пекти в гарячій духовці (200 С) протягом 45 хвилин. Форму накрити фольгою, щоб рис не висох. Подавати з варенням.
Джерело: Рис промити в кількох водах, зварити на підсоленій воді з 1 ст. л. цукру і маслом. Яблука почистити , пошаткувати. У зма