Авокадо з беконом
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 4-6 смужок бекону
- 1 авокадо
- 65г коричневого цукру
- 1/2-1 ч. л. меленого перцю чілі

Приготування
Розігріти духовку до 220°C. У невеликій мисці змішати коричневий цукор і перець чілі. Покрити деко фольгою. Розрізати авокадо навпіл і видалити кісточку. Порізати уздовж скибочками приблизно по 2 см. Потім розрізати ці скибочки навпіл. Порізати бекон смужками і загорнути авокадо. Обваляти в цукровій масі і перекласти в деко. Випікати 10-15 хв.

Витягнути з духовки і перекласти на сервірувальну тарілку. Попроколювати зубочистками.

close
Додати свій рецепт