Apple mini pies

Складові:
- 130 г борошна
- 1/4 ч. л. розпушувача
- 1/4 ч. л. солі
- 115 г холодного масла
- 50 г сметани

начинка:
- 2 середніх яблука
- 3 ч. л. цукру
- 0,5 ч. л. кориці

додатково:
- 1 яйце
- 1 ч. л. цукру

Приготування
Змішуємо борошно, сіль та розпушувач в блендері.
Масло розрізаємо кубиками та додаємо до борошна, подрібнюємо.
Додаємо сметану, замішуємо тісто.
Тісто формуємо в кулю та кладемо в холодильник на 30 хвилин.
За цей час готуємо начинку: чистимо яблука, нарізаємо дрібними кубиками, посипаємо цукром, корицею і вимішуємо.
На присипаній борошном дошці, тонко розкачуємо тісто, виріжаємо кружки. Всередину дного кружка викладаємо начинку, закриваємо іншим кружком, краї притискаємо вилкою.
Складаємо пиріжки на деко пристелене пергаментом, зверху змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром. За допомогою ножа зверху робимо кілька надрізів.
Випікаємо 20 хвилин при 200 гр.



Джерело: Змішуємо борошно, сіль та розпушувач в блендері. Масло розрізаємо кубиками та додаємо до борошна, подрібнюємо. Додаємо с
close
Додати свій рецепт