Яблучний блонді

Складові:
- 115 г розтопленого масла (маргарину)
- 200 г цукру
- 1 яйце
- 2 яблука (можна кисло - солодких)
- 125 г борошна
- 1 ч.л. порошку до печива
- 1 ч.л. кориці
Приготування
Розтоплене масло збиваємо з яйцем і цукром, поки тісто не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі.
Додаємо яблука і перемішуємо.
Борошно просіваємо і змішуємо з порошком і корицею, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
Викладаємо тісто у форму і ставимо в розігріту до 180С духовку на 30-35 хвилин.
Коли наші блонді будуть готові, то зверху буде дуже, ну дуже хрумка скоринка, а всередині вони залишаться трохи вологими за рахунок яблук.
Після випічки, дати трохи охолонути і розрізати на квадратики.
Джерело: Розтоплене масло збиваємо з яйцем і цукром, поки тісто не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі. Додаємо яблука і перемі