Анничка
![](/_pu/25/29111715.jpg)
Складові:
- 1 стакан цукру
- 2 яйця
- 250г магргарину
- 1 стакан сметани
- 1 ложка амонію (рівна)
- мука (скільки забере)
Приготування
(Замісити тісто на ніч). Спочатку перетерти маргарин з мукою, яйця окремо збити з цукром, амоній розчинити у сметані. Все з'єднати і замісити не туге тісто (як то кажуть, трошки м'ягше ніж на пироги).Поділити на 8 частин. Тонко розтачувати.Тоді, на дно бляшки, положити розтачаний пласт, змастити любим ( не рідким повидлом), зверху поставити другу розтачану частину, потім збити 1 білок з 2 ложками цукру помастити тісто і посипати горіхами. Пекти 20-25 хвилин. І так 4 рази.