Амонячки
![](/_pu/24/83822144.jpg)
Складові:
- 1 кг борошна
- 250г маргарину
- 1 ск. цукру
- 3 жовтки
- 0,5 ск. сметани
- 3 ч.л. амонію
змащування:
- 3 білки
- 100г кокосової стружки або посічених горіхів
Приготування
Маргарин розтираємо з цукром та жовтками. Додаємо амоній, вимішаний із сметаною, всипаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо корж завтовшки 0,5 - 1 см і за допомогою формочок вирізаємо тістечка. Верх змащуємо білком і посипаємо дрібно посіченими горіхами, кокосовою стружкою, насінням сезаму. Випікаємо тістечка в добре нагрітій печі при температурі 200-250 С, поки не зарум'яняться.