Аджика з майонезом
![](/_pu/31/29138356.jpg)
Складові:
- 2 кг помідорів
- 1 кг перцю болгарського
- 0,5 кг моркви
- 0,5 кг яблук
- 2 ст. л. солі
- 200 г олії
- 250 г майонезу
- 200 г оцту
- 200 г часнику
- 5 стручків пекучого перцю
Приготування
Помідори і перець змолоти, яблука і моркву натерти на грубому терку,додати сіль і варити на малому вогні 2год.
Потім додати олію, оцет і майонез-варити ще 1год., за 20хв. до кінця варіння додати перемелені часник і пекучий перець.
Стерилізувати 0.5л.банки 15хв.
Джерело: Помідори і перець змолоти, яблука і моркву натерти на грубому терку,додати сіль і варити на малому вогні 2год. Потім дод