5-хвилинний горіховий торт без борошна та олії
enjoy
10.12.2014

Складові:
- 3 яйця
- 1 упаковка (200 грам) мелених горіхів фундука (можна змолоти в кавомолці або кухонному комбайні)
- чайна ложка розпушувача
- 80 г цукру

крем: 
- варене згущене молоко з маслом вершковим або розтоплений шоколад

Приготування
Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.

Підходящу для мікрохвильовки форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном.

Випікати близько 5 хвилин при 900 Вт або в духовці до готовності

Потім охолодити приблизно 3-5 хвилин.
Торт можна посипати цукровою пудрою, прикрасити збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом ...

close
Додати свій рецепт