5-хвилинний горіховий торт без борошна та олії

Складові:
- 3 яйця
- 1 упаковка (200 грам) мелених горіхів фундука (можна змолоти в кавомолці або кухонному комбайні)
- чайна ложка розпушувача
- 80 г цукру
крем:
- варене згущене молоко з маслом вершковим або розтоплений шоколад
Приготування
Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.
Підходящу для мікрохвильовки форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном.
Випікати близько 5 хвилин при 900 Вт або в духовці до готовності
Потім охолодити приблизно 3-5 хвилин.
Торт можна посипати цукровою пудрою, прикрасити збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом ...