Зелена паста з анчоусами і помідорами

Складові:
- 250 грам пасти спіральки або черепашки
- 300 грам броколі
- 3-4 анчоуса 
- 2 зубці часнику
- вялені помідорки
- оливкова олія
- сіль
- чорний перець
- тертий сир

Приготування
Відварити броколі близько 5-7 хвилин, облити зимною водою, щоб капуста зберегла яскравий колір. Покласти броколі в посудину і розім'яти виделкою. 
Анчоуси дрібно порізати, часник пропустити через прес. Додати анчоуси і часник до капусти, добре скропити оливковою олією, посолити, перемішати. Відварити пасту до готовності і змішати з броколі. 
Посипати тертим сиром і свіжозмеленим перцем за смаком.

close
Додати свій рецепт