Запіканка з молодої капусти
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 3 яйця
- 250г сметани
- 1 ст. муки + 1 ч.л. розпушувача
- сіль
- 1 головка капусти
- 200г грибів
- 1 цибулина
- сіль, чорний перець
- зелена цибуля, петрушка

Приготування
Яйця збити з сіллю і, продовжуючи збивати, добавити сметану.

Потім добавити муку, і перемішати (тісто повинно бути такої густини, як кляр)

Начинка: капусту нарізати, трохи пом'яти з сіллю, порізати зелену цибулю, петрушку, посолити, поперчити і перемішати. 

Окремо посмажити порізану цибулину та гриби. Остудити і додати до капусти.

Форму змастити маслом і викласти половину тіста, потім всю капусту і зверху полити знову тістом. 

Пекти до готовності при середній температурі.

close
Додати свій рецепт