Запіканка під соусом із брокколі
enjoy
20.02.2015

Складові:
- 1 кг відвареної картоплі
- 1 ст.л. вершкового масла
- сіль, перець
- 100г тертого сиру гауда
- 250г брокколі
- 250г вершків
- мускатний горіх
- петрушка

Приготування
Картоплю очистити і нарізати тонкими скибочками. Половину викласти в змащену маслом форму, посолити, поперчити. Посипати зверху 50 г сиру, викласти картоплю, що залишилася, посолити, поперчити. Нагріти духовку до 200 градусів.
Брокколі вимити, розібрати на на суцвіття і бланширувати в підсоленій воді 4 хвилини.
Викласти брокколі в каструлю, злегка розім'яти вилкою, додати вершки і поставити на вогонь. Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом і, коли суміш розігріється, залити нею вміст форми. Потім посипати сиром, що залишився.

Запікати 15 хвилин.

close
Додати свій рецепт