Тортик "Карамельний з вершками"
enjoy
28.01.2015

Складові:
тісто:
- 6 яєць
- цукор 200г
- вершкове масло 200г
- 3 ст. л сметани
- борошно 1 п. розпушувача

крем:
- вершки 35% жирності 500г
- сметана 500г
- цукрова пудра за смаком
- 20г желатину

Приготування
Яйця збити з цукром дочиста, додати масло, сметану, борошно і розпушувач. Тісто має вийти за густотою як для бісквіта. Випікати при 180С хвилин 20-30. 

Крем: вершки збити, додати сметану, цукрову пудру і растворенній у воді желатин (желатин потрібно попередньо залити водою (50мл) і, коли розбухне, прогріти до 60С, процідити) Все збити. 

Готовий бісквітний корж торт розрізати на 3 пласта, промазати кремом. Весь торт теж змастити кремом і, коли застигне, полити карамельним соусом (за бажанням можна прикрасити половинками волоських горіхів).

close
Додати свій рецепт