Торт "Вінні-Пух"
Складові:
тісто:
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 ч. л. амоняку
- 1 ст. муки
крем:
- 1 ст. маку - змолоти
- 0,5 ст. молока
- 1 ст. пудри.
- 350г масла
- 10 шт. зефіру
Приготування
Білки відокремити від жовтків і збити на піну. Продовжуючи збивати, поступово додати цукор. Потім додати розтертий з жовтками амоняк і також збити. Додати муки і вимішати. Вихід - 2 коржі.
Приготувати крем: скип'ятити молоко і залити ним мак - охолодити. Масло збити з пудрою, додати мак. Зефір розрізати навпіл.
Перемазувати торт так: корж - крем - зефір - крем - корж. Зверху за бажанням торт можна залити шоколадом.