Складові:
- сметана 500 г
- печиво "Крекер" 300 г
- пудра цукрова 150 г
- шоколад (2 плитки) 200 г
- желатин (2 пакетики) 30 г
Фрукти для прикраси (банани, виноград, полуниця), желе для тортів
Приготування
Замочити желатин в невеликій кількості холодної води, дати розбухнути. Змішати сметану і цукрову пудру. Розтопити желатин на водяній бані і ввести в сметану, швидко помішуючи.
Крекер поламати. Додати до сметани, перемішати.
Разьемную форму застелити харчовою плівкою. Натерти шоколад. Викласти сметану в три шари, пересипаючи шоколадом. Поставити в холодильник на годину-дві.
Прикрасити фруктами, полити желе для тортів (або звичайним, розведеним в меншій кількості води, для кращого застигання). Поставити в холодильник до повного застигання (краще на ніч). Сметанний торт з крекеру готовий.
Джерело: Сметана 500г, печиво "Крекер" 300г, пудра цукрова 150г, шоколад (2 плитки) 200г, желатин (2 пакетики) 30г