Торт "Шоколадна сваха"
enjoy
28.01.2015

Складові:
тісто:
- 6 яєць
- 1 стакан цукру
- 3 столові ложки сметани
- пів пачки маргарину
- 1 чайна ложка амоняку
- 2 стакани муки
- 1 склянка цукру
- 3 столові ложки какао
- 1 стакан різних горіхів
- плитка шоколаду чорного 

крем:
- банка вареної згущонки 
- 300 грам масла

Приготування
Тісто: білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти в макітрі з цукром. Додати, сметану, маргарин, амоняк і замісити м'яке тісто. Розділити його на три частини. Форму змастити жиром, посипати мукою і викласти тісто. Білки збити в піну з 1 стаканом цукру, додати 3 столові ложки какао і викласти на 3 коржі. На білки посипати горіхи, на горіхи потерти шоколад. Випікати в духовці при середній температурі. 

Крем: масло збити зі згущеним молоком. 

Перемастіть торт. Зверху торт змастити улюбленої шоколадною глазур'ю і посипати горіхами і тертим шоколадом (замість цього можна полити торт шоколадом, розтопленим на водяній бані). Якщо у вас прямокутний лист, можна зробити "перекладанець" з 6 коржів для цього кожен корж ріжемо навпіл - у нас вийде 6 штук, попарно перемащуємо їх карамельно-вершковим кремом (з вареного згущеного молока з маслом), потім кожну пару коржів викладаємо один на одного, попередньо змастивши верх попередньої пари шоколадним кремом, який робимо на свій смак.

close
Додати свій рецепт