Торт "Пташине молоко"
enjoy
28.01.2015

Складові:
тісто:
- 1 ст. цукру
- 3 жовтки
- 2 ст. ложки какао
- 0,5 пачки маргарину вершкового
- 2 ст. л сметани
- 1 ч. л. соди
- 1 ст. борошна

крем:
- 1 ст. цукру
- 3 білки
- 1 ст. л. желатину
- 100г теплої води
- крапля лимонної есенції

помадка:
- 3 ст. л. молока
- 3 ст. л. какао
- 8 ст. л. цукру
- 80г вершкового масла

Приготування
Приготування одного коржа: стакан цукру збити з 3-ма жовтками, додати розтоплений маргарин, сметану, какао, соду. Корж випікати в розігрітій духовці при 180 градусах. Випечений корж розрізати на 2 пласти. 

Робимо крем: білки збиваємо з цукром міксером, додаємо розчинений желатин і акуратно перемішуємо ложкою. Додаємо крапельку есенції, ставимо крем в посуді в холодильник на 10 хвилин. Потім викладаємо крем на нижній пласт нашого торта, другий пласт кладемо зверху і покриваємо помадкою.

close
Додати свій рецепт