Торт "Поцелуйчик"
enjoy
28.10.2014

Складові:
тісто: 
- 1 банка згущеного молока 
- 2 яйця 
- 1 стакан муки 
- 1 чайна ложка соди, погасити оцтом 

крем: 
- 500 гр вершків 33% 
- 2 столові ложки цукрової пудри 
- Кондитерська посипка для прикраси

Приготування
Міксером збити згущене молоко з яйцями, додати борошно і гашену соду. Все збити до однорідної маси. Тісто викласти в роз'ємну форму. 

Випікати корж на середньому вогні до готовності. Корж добре остудити, розрізати на дві частини. 

Вершки збити, додати цукрову пудру. Збивати до загустіння вершків. 

Нижній корж змастити збитими вершками, покласти на нього другу частину коржа, верх торта змастити вершками і прикрасити за бажанням.

close
Додати свій рецепт